• Philipp
    0
    Hello,

    this morning CB RA won't offer me opening a connection to a remote machine, see frontend window:
    9raojss2wmbiy5cy.jpg

    Clicking reconnect won't change anything. There are no proxies required nor set.
    When looking into the log file, there seems to be an issue with "websocket":

    2019-08-05 10:06:09,718 [RA_SERVICE.4380] [23] NOTICE - Service reconnection attempt...
    2019-08-05 10:06:09,719 [RA_SERVICE.4380] [23] NOTICE - Service  SioState changed: ConnectionInProgress
    2019-08-05 10:06:09,719 [RA_COMMON.4380] [23] NOTICE - SioService.SioCore.Connect to https://connect.ra.cloudberrylab.com:443
    2019-08-05 10:06:10,219 [RA_SERVICE.4380] [19] NOTICE - Service  SioState changed: Disconnected
    2019-08-05 10:06:10,219 [RA_SERVICE.4380] [19] NOTICE - SioService.OnSocketError: Quobject.EngineIoClientDotNet.Client.EngineIOException: websocket error ---> System.Exception: HTTP/1.1 403 Forbidden
       --- Ende der internen Ausnahmestapelüberwachung ---
    

    … and when trying to open https://connect.ra.cloudberrylab.com:443 manually in a browser it reports a SSL certificate error: Issuer unknown as well as expired certificate (2016-03-13):

    pxb1a6jnxy31ti91.jpg

    I didn't use CB RA for two days now, last Friday (2nd Aug 2019) this problem didn't appear and RA worked smoothly.

    Any hints?

    Thanks
    Philipp
  • Anton Zorin
    20
    thank you for bringing this up.
    This is being worked on. I'll keep you posted as soon as it's fixed.
    Thank you!
  • Philipp
    0
    Thank you! Do you need further information?
  • Sergey N
    7
    Hello Philipp,

    We have pinpointed the issue and it should be resolved in a matter of days. Let me know if you have any other questions, thank you.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment